lirik ditinggal rabi

Lirik Lagu NDX A.K.A Ditinggal Rabi Ft.PJR

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi Ft.PJR

Lirik Lagu NDX A.K.A - Ditinggal Rabi Ft.PJR atiku rasane loro nyawang kowe rabi ro wong liyo nangis getih eluhku remuk ajur rosoku kowe tego ninggal aku opo iki wes dalane kudu pisah kelanga...