janjine lungo ra nganti suwe suwe

Lirik Lagu Banyu Langit

Lirik Lagu Banyu Langit – Nella Kharisma

Lirik Lagu Banyu Langit - Nella Kharisma Penyanyi : Nella Kharisma Judul Lagu : Banyu Langit Ciptaan : Didi Kempot Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani Pin...

Lirik Lagu NDX A.K.A Sayang

Lirik Lagu NDX A.K.A – Sayang

Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang Sayang... opo koe krungu jerite atiku, mengharap engkau kembali sayang..nganti memutih rambutku ra bakal luntur tresnaku wes tak coba nglalake jenengmu soko atiku...

NDX AKA Lungset

Lirik Lagu NDX AKA – Lungset

Lirik Lagu NDX AKA - Lungset seprene ku ngenteni kadung tresno ning njero ati semono ugo atimu ngeliyo lungset batin iki.. senajan mung guyonan kowe ngucap ngajak sesandingan kadung ning ati ...