Lirik Lagu NDX AKA – Lungset

NDX AKA Lungset
NDX AKA Lungset

Lirik Lagu NDX AKA – Lungset

seprene ku ngenteni
kadung tresno ning njero ati
semono ugo atimu ngeliyo
lungset batin iki..

senajan mung guyonan
kowe ngucap ngajak sesandingan
kadung ning ati sing tak anti anti
loro ati iki..kowe ngelali..

kuingin engkau tahu
betapa dalamnya cintaku
yang kuberikan untukmu
tulus dari dasar hatiku
setiap detik kau slalu
hadir dalam hari hariku
menemani setiap langkahku
dan membasuh setiap lelahku

tresno ning atiku
mung kanggo sliramu
ra ono liyane
mung kowe cah ayu
sayang jangan tinggalkan aku..

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyane
mentolo kowe mentol
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro..

mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
mbiyen sayangku ra bakal luntur kanggo kowe
mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
nanging kabeh saiki wis ilang mergo kowe

kenapa kau tega menduakan cintaku
yang tulus dan setia mencintai dirimu
lungset batin iki..

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyane
mentolo kowe mentol
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro..

tegone kowe ngeloro
nyanding roso karo wong liyane
mentolo kowe mentol
nggawe cidro suloyo
medhot janji asmoro..

Incoming search terms:

Bikebikeblog.com tidak pernah memberikan link Download MP3 lagu tersebut di atas, kami hanya menyediakan lirik lagu dan info tentang artis atau penyanyi.
This site does not share the MP3 Download link of the song mentioned above. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

Leave a comment