Lagu NDX AKA

NDX AKA Lungset

Lirik Lagu NDX AKA – Lungset

Lirik Lagu NDX AKA - Lungset seprene ku ngenteni kadung tresno ning njero ati semono ugo atimu ngeliyo lungset batin iki.. senajan mung guyonan kowe ngucap ngajak sesandingan kadung ning ati ...